Spitsuurstellen

over leven in drukke tijden

Frank Post; Nicolette Ravelli

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Spitsuurstellen

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492182852, geïllustreerd, March 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Pumbo

beschrijving

? Hoe overleven jullie als stel het spitsuur van je leven
? Hoe zorgen jullie dat de relatie vitaal blijft
? Hoe kan het enneagram jullie hierbij helpen
? Hoe houden jullie grip op je werk- en leefwereld
? Hoe gaan jullie om met verwachtingen van je omgeving

Wat te doen als de combinatie van werken en opgroeiende kinderen je teveel wordt Als je door de bomen het bos niet meer ziet. Als het contact dat je met je partner hebt voornamelijk gaat over regeldingen. Als je veel moeite moet doen om in balans te blijven. Hoe fijn zou het zijn als je samen tijd neemt om te focussen en vanuit een gezamenlijke visie jullie leven vormgeeft Op zo'n manier dat iedereen tot z'n recht komt en weer straalt. En dat jullie in de tijd die jullie samen zijn, volop genieten. Dan is het spitsuur een periode in je leven waarin je zelf aan zet bent.

Spitsuurstellen, over leven in drukke tijden, is een praktijkboek, dat jou en je partner vanuit een zingevings- en systemisch perspectief helpt om jezelf en jullie leefwereld in kaart te brengen en een Balansplan samen te stellen. We zoemen daarbij in op jou als persoon, je baan, jullie relatie en op jullie gezin en directe omgeving. Daarbij maken we gebruik van het enneagram als persoonlijkheidsmodel. We bieden je zelfs een database zodat je kunt kijken naar de bijzonderheden van jullie relatie. Ook vind je tientallen praktijkverhalen van stellen die vertellen hoe hun relatie zich succesvol ontwikkeld heeft.
Voor hulpverleners en coaches biedt dit boek een leidraad voor professionele begeleiding van werkende ouders die dreigen vast te lopen.

Frank Post studeerde Pedagogiek en Andragologie aan de Universiteit van Utrecht. In 2006 verscheen zijn eerste boek Typisch Opvoeden. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen.
Nicolette Ravelli studeerde Huishoudwetenschappen en Gezinssociologie aan de Wageningen University. Zij is getrouwd en heeft 3 kinderen.
Beiden zijn ervaren coaches en verzorgen workshops. Samen begeleiden zij professionals - individueel of in hun relatie - die in de topdrukte van werken én opgroeiende kinderen dreigen vast te lopen, om grip te krijgen op hun leefwereld en weer te kunnen genieten van elkaar.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.