Hartelust

ontspannen in lijf, lust en liefde

Wendy Doeleman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hartelust

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789492182432, geïllustreerd,
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 495 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Dit boek voor jongeren is geschreven vanuit een eigentijdse, bewuste en ontspannen visie op seks en liefde. Het legt bijvoorbeeld uit dat niet zozeer het opbouwen en ontladen van spanning, maar juist óntspanning, aandacht en echt contact de sleutels tot fijne en intense seksuele ervaringen zijn.
De vele westerse én oosterse weetjes, tips en ervaringen in het boek zijn een dankbare aanvulling op alles wat jongeren vandaag de dag op internet tegenkomen. Het geheel, met boeiende en verrassende informatie voor jong én oud, is op smaakvolle en kleurrijke manier vormgegeven.
Hartelust is een bijzonder boek dat ouders zonder blikken of blozen op de keukentafel of naast het bed van hun puber kunnen leggen. Als het tenminste niet op hun eigen nachtkastje blijft liggen...

Over de auteur:
Wendy Doeleman is moeder van drie pubers en een ervaren schrijver op het gebied van opvoeding, pedagogiek en seksualiteit. Ze schreef eerder onder andere 'Coole seks, relaxte liefde' (2010). Via Bliss Your Body geeft Wendy workshops, cursussen en lezingen voor jonge mensen en voor ouders van pubers.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.