De druppel en de oceaan

handboek voor persoonlijk leiderschap

Han Bekkers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De druppel en de oceaan

paperback/ gebrocheerd: € 25.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492179692, 326 blz., April 2017
Formaat: 24.0 (h) x 16.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 759 gram.

Uitgever: Paris Books

beschrijving

De druppel en de oceaan is een boek over spiritueel leiderschap dat de weg wijst om veranderingen te laten slagen, zowel in organisaties als in je persoonlijke leven. Leiderschap dat niet is voorbehouden aan enkele mensen 'aan de top', maar bereikbaar is voor iedereen die de moed heeft te staan voor zijn waarden en een visie heeft op een toekomst voor ons allen. Een boek dat een boeiend en origineel antwoord formuleert op belangrijke maatschappelijke vragen van deze tijd.

"De druppel en de oceaan is een boek van een leider - in dit geval uit het openbaar bestuur - voor leiders. Uitgangspunt in zijn denken is dat we ons gedrag weer moeten gaan baseren op onze authentieke waarden. Daarvoor moeten we ons bewust zijn van wat voor ons echt belangrijk is, welke zin en betekenis we aan ons leven willen geven. Ik kan dit boek niet alleen van harte aanbevelen aan leiders, bestuurders en managers, maar ook aan studenten, scholieren en mensen die zoeken naar de beste manier waarop zij dienstbaar kunnen zijn aan anderen en aan onze gezamenlijke toekomst."
Herman Wijffels

'De druppel en de oceaan' van Han Bekkers: het op 'twee na beste managementboek ooit', aldus lezers van het blad MT in 2010 uit een selectie van 100 managementboeken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.