Aztarlan

de reis naar de Leeuwensteen

Anahita Visser

 
 

gebonden: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492179586, 460 blz., January 2017
Formaat: 23.8 (h) x 16.2 (b) x 4.5 (d) cm. Gewicht: 794 gram.

Uitgever: Paris Books

redactie: Jet Hoogerwaard

beschrijving

Sinds ze het zich kan herinneren, heeft Anna heimwee als ze avond na avond uit het raam van haar kamer naar de sterren kijkt, al weet ze niet waarom.
Anna woont aan het Portaplein, samen met haar kat Murk en oma Sophia, die haar bijna elf jaar geleden als baby op het plein vond, bij de zandbak van de speeltuin.
Op een nacht ziet Anna meneer Tumbeldin, de getikte oude gek van het Portaplein, de speeltuin insluipen. Hij gedraagt zich uiterst merkwaardig. Even later verschijnt ook oma Sophia, maar als Anna haar oma later naar de vreemde gebeurtenis vraagt, ontkent deze dat ze in de speeltuin is geweest. 
Een reeks curieuze gebeurtenissen volgt tot er op een avond om klokslag elf uur een wezen in Anna's kamer verschijnt.
De zoektocht naar Anna's ware afkomst begint. Een avontuurlijke reis vol gevaren, waarin ze het moet opnemen tegen Jaldaboth, de levensgevaarlijke dienaar van Demiurg: het kwaad zelf. 
Zal Anna in staat zijn het duister te verslaan in een wereld waar het licht niet durft te schijnen?

Over de auteur:
Anahita Visser (1980) groeide op in Amsterdam. Al op jonge leeftijd begon ze met het schrijven van fantasieverhalen, iets wat haar later door de moeilijkste periode van haar leven zou helpen. 
Het idee van Aztarlan ontstond in 2007, maar Anahita begon pas echt met het schrijven van het boek in 2012, het jaar waarin haar zoontje door zijn vader werd ontvoerd naar het buitenland. 
In 2014 slaagde ze erin om met behulp van John van den Heuvel en zijn team van het televisieprogramma Ontvoerd haar kind terug te halen naar Nederland. Er volgde een periode van negen maanden in een safehouse, waar Anahita doorging met het schrijven van Aztarlan. 
Eenmaal teruggekeerd naar huis voltooide ze haar boek en sloot daarmee de zwaarste periode uit haar leven af. 
Naast het schrijven, werkt Anahita als energetisch therapeut vanuit haar praktijk in Amsterdam. Ook werkt zij samen met Stichting Het Vergeten Kind, een deel van de opbrengsten komt ten goede van deze stichting.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.