De spiegel van helder bewustzijn

het PAVA-bewustzijnsmodel als kompas voor leven in geluk, vreugde en welvaart

Joost Vanhove

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De spiegel van helder bewustzijn

paperback/ gebrocheerd: € 27.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492179425, 350 blz., September 2016
Formaat: 23.1 (h) x 16.1 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 851 gram.

Uitgever: Paris Books

redactie: Jacqueline Zirkzee

beschrijving

Dit handboek voor persoonlijke ontwikkeling wijst de weg uit het web van verwarring waar veel mensen in vastzitten. De unieke, oplossingsgerichte aanpak creëert stap voor stap helderheid en overzicht binnen alle levensgebieden en werkt systematisch naar een hogere graad van bewustzijn toe.

Ontdek waarom mensen vaak eindeloos met dezelfde problemen blijven worstelen en hoe je zulke hardnekkige patronen doorbreekt. Ervaar het effect van de vele oefeningen, die zo zijn opgebouwd dat een hoger niveau van zelfontplooiing voor iedereen bereikbaar is. Leef een rijk en vreugdevol leven, in waarheid en verbinding, zonder zelfbedrog of frustratie.

Over de auteur: Joost Vanhove behoort tot de eerste generatie internationaal erkende NLP trainers in Vlaanderen. Hij heeft 30 jaar ervaring in coaching, psychotherapie, energiewerk, vormingswerk en in het geven van trainingen. In 2007 publiceerde hij het boek Het Gouden Geschenk, over Zelf-Integratie, een procedé voor (zelf)coaching, ontwikkeld in GEA. De spiegel van helder bewustzijn is Joost zijn tweede boek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.