Missie (on)mogelijk

zie, ik ga iets nieuws beginnen

Elise Pieck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Missie (on)mogelijk

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789492179333, geïllustreerd, 95 blz., May 2016
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 234 gram.

Uitgever: Paris Books

redactie: Michelle Shanti

bewerkt door: Imke Bonnamy

beschrijving

Elise Pieck verloor in een paar jaar tijd alles wat haar dierbaar was. De belangrijkste pijlers die meer dan twintig jaar haar leven hadden ondersteund, werden ineens weggeveegd. Deze heftige gebeurtenissen in haar leven brachten Elise op onverwachte paden. Het zoeken en vinden van de zin, de onderstroom van het leven, was steeds opnieuw een uitdaging.

Elise's ontdekkingstocht resulteerde in Missie (on)Mogelijk; een prachtig boek vol teksten en doordenkers, waar iedereen inspiratie uit kan halen. Elise vond de juiste woorden en symbolen die duidelijk zijn voor iedereen, aangevuld met geschreven gedachten van haar man Georges, die in 2009 overleed. Zo wordt duidelijk dat oud overgaat in nieuw, ook al stopt soms het leven. Gelukkig zijn van binnenuit, dat is de boodschap!

Over de auteur:
Elise Pieck gaf dertig jaar les in BSO en TSO. Van jongs af aan is ze actief in een parochie, eerst als vrijwilligster, later als pastor. Ook richtte ze met een aantal andere vrouwen en mannen Lazareth op, een huiskerk die los staat van de kerkelijke structuur. Alles wat Elise doet en heeft gedaan, ziet ze als een leerschool om aan de diepte van het leven woorden te geven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.