Liefde ontmaskert

ontdek een geheim pad naar je ware zelf

Goedele Vercnocke

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492179159, geïllustreerd, 240 blz., October 2015
Formaat: 23.0 (h) x 16.2 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 491 gram.

Uitgever: Paris Books

illustrator: Sigrid Tibau

beschrijving

Liefde is de oorsprong van ons bestaan, de drijvende kracht van het leven. Waarom kunnen wij dan niet constant liefde voelen en gelukkig zijn? 'Volg je hart' is het advies vaak, maar hoe gaat dat dan? Wat komen wij op aarde doen, waarom is er lijden en worden wij ziek?

Wil jij graag een antwoord op deze levensvragen dan is dit een boek voor jou!

In 'Liefde ontmaskert' beschrijft Goedele Vercnocke hoe zelfgecreëerde angsten en daaraan gekoppelde overlevingsmechanismen (egomaskers) jouw levensstroom kunnen laten stagneren.
De auteur maakt ze tot wegwijzers om jezelf, je levenszin, gezondheid en geluk te ontdekken. De levensenergie (liefde) in elk van ons dwingt ons immers om illusies onder ogen te zien en los te laten door ons telkens weer in de problemen te brengen. 'Liefde ontmaskert' kan jou naar je oerbron leiden en een hulp zijn om jezelf te zien door de ogen van de wetten van de natuur en de wetten van het leven. Zo kan je je bevrijden uit je eigen hel.

Maak kennis met een oeroud en toch compleet nieuw concept van liefde en schoonheid, een verrassende kijk op gezondheid, wat dit inhoudt en hoe jij dit bij jezelf kunt terugvinden om je leven te laten stromen. Want jouw geluk begint bij jou!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Goedele Vercnocke volgde de humaniora (Latijns-Grieks) en ging nadien geografie studeren. Na een loopbaan in de onderwijswereld en een persoonlijk dieptepunt, koos zij de opleiding natuurgeneeskunde en bekwaamde zich daarna in verschillende energetische behandelwijzen. Deze therapieën brachten haar dichter bij haar ware natuur en talent. Het was de start van een nieuwe levensfase waarin ze anderen ging helpen met hun transformatie.

De rode draad in haar leven en werk is het dichten van de kloof tussen spiritualiteit en wetenschap. Goedele voelt de werking van de ziel in de wetenschap en maakt dit zichtbaar. Op die manier draagt de auteur een steentje bij in het wegwissen van de vele vooroordelen rond heling en spiritualiteit en biedt hierin een nieuw perspectief, met een gebruiksaanwijzing.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.