Levensboompaden

66 wegen naar innerlijke rijkdom

Esther van Blijdesteijn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Levensboompaden

paperback/ gebrocheerd: € 35.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492179104, geïllustreerd, 124 blz., September 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Paris Books

redactie: Christine Pannebakker

beschrijving

Een stressvolle baan, kinderen, een druk sociaal leven, sport, hobby's: in een drukke samenleving verliezen mensen eenvoudig het contact met zichzelf. Bewustwording en verdieping sneeuwen onder in de waan van de dag. Ondanks goede voornemens blijkt het lastig om je innerlijke stem te horen. Een therapeut kan dan uitkomst bieden, maar er zijn ook wegen om zelf het roer om te gooien.

Werkboek met vragen én antwoorden
In haar boek "Levensboompaden" neemt therapeut en auteur Esther van Blijdesteijn de zoekende lezer mee op reis langs innerlijke paden. Eindbestemming: bewust-zijn. In het boek wordt de levensboom beschreven, een bekend symbool van de mystieke Kabbala. Toch is het geen theoretisch verhaal, maar vooral een praktisch boek met kaarten vol vragen én antwoorden.

Hoe werkt het?
Ga aan de slag met dit systeem van 66 kaarten, gebaseerd op de oeroude wijsheid van de Kabbala. Concentreer je op je vraag en kijk welk pad jou op dit moment 'toevalt' en hoe dit pad jou helpt op weg naar innerlijke rijkdom, meer begrip en verdieping.

Veranderen
Esther van Blijdesteijn heeft jarenlange ervaring met een holistische aanpak van gezondheidsproblemen en bundelde al haar kennis in het boek. Esther: 'Waarom nog langer wachten? Durf kritisch naar jezelf te kijken, vragen te stellen en te veranderen. Als je geen vragen stelt, krijg je ook geen antwoord.'

Recensies
'De Kaarten van Esther schudden je wakker.'
Geert Kimpen, auteur De Kabbalist

'Esther is een coach en mentor die de richting aangeeft. Zij heeft de gave om je zelf je pad te laten kiezen voor verdieping en kennis.'
Janka Koch, cursist en klant Via Pura

'Nooit eerder kreeg je zo'n eeuwenoude, mystieke en motiverende kick in the butt, als in dit boek.'
Christine Pannebakker, schrijfster Wie ben ik, Vrouwenpower en De week

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Esther van Blijdesteijn verdiept zich al jaren in een holistische aanpak van gezondheidsklachten en bestudeerde vele vormen van energetische geneeswijzen, oosterse filosofie en Kabbala. Zij past deze kennis nu zo'n 25 jaar toe in haar praktijk Via Pura bij het geven van consulten en trainingen. In deze kaartenset heeft zij al haar ervaring en kennis gebundeld. Esthers doel is om mensen in hun eigen kracht te laten staan zodat ze zelf hun potentieel kunnen bereiken en ze wenst dat deze kaartenset daaraan zal bijdragen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.