De seksuele revolutie

de vernietiging van de vrijheid uit naam van de vrijheid

Gabriele Kuby

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492161314, 400 blz., January 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij De Blauwe Tijger

vertaald door: Marieke Al; Bruno Daems; Ben van de Wall; Jos Moortgat; Christel Hoffman; Jeroen Van Hecke

redactie: Jonathan van Tongeren; Tom Zwitser

beschrijving

De huidige seksuele revolutie wordt geleid vanuit de vn en EU. Verscholen voor de publieke opinie is er een programma opgezet door de politiek, instituties en opeleidingsinstellingen.
Hieruit is langzamerhand een enorm maatschappelijk omvormingsprogramma ontworpen waarmee alle uitgangspunten van een vrije maatschappij vernietigd worden en die totalitaire trekken aanneemt.

Gabriele Kuby maakt in dit boek duidelijk wat er achter onze rug om gebeurt, hoe kinderen in westerse landen al vanaf de peuterleeftijd gesekusaliseerd worden en welke ideologie hierachter schuilgaat.

Wat Udo Ulfkotte doet met de media en laat zien wat voor netwerk van organisaties actief is, doet Kuby bij opvoedingsprogramma's. Ze noemt de programma's en instanties die zich ermee bezig houden, en geeft aan wat de doelen zijn die bereikt moeten worden.
De seksuele Revolutie werd in 2012 aan paus Benedictus xvi overhandigd tijdens een privé-adiëntie.

Gabriele Kuby (*1944) stamt uit een geslacht van schrijvers en denkers. Ze is een nicht van de bekende filosoof Schumacher, en de wetenschapper Heisenberg en de auteur Clemens Kuby is haar broer. Ze heeft een carrière in de wetenschap en journalistiek achter de rug en ontving vele prijzen voor haar werk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.