Kei in hoogbegaafdheid

Het praktijkboek voor de leerkracht

Jan Kuipers

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 29.85: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492131911, 120 blz., April 2018
Formaat: 24.3 (h) x 17.2 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 301 gram.

Uitgever: Eduforce

trefwoorden: leerkracht leerling talent hoogbegaafdheid

beschrijving

Elke leerkracht kan de meeste slimme kinderen op een haalbare, praktische, realistische en nuchtere manier goed onderwijs geven. Dat is de absolute overtuiging van Jan Kuipers.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jan Kuipers begeleidt en traint dagelijks leerkrachten en schoolteams op het gebied van hoogbegaafdheid. Hij is auteur van Levelspel, Levelwerk, De kracht in jezelf en de Sidi-3.toelichtingIs lesgeven aan hoogbegaafde kinderen nou echt zo moeilijk? Soms wel, maar meestal niet! Elke leerkracht is in staat om de meeste slimme kinderen op een haalbare, praktische, realistische en nuchtere manier te bedienen. Dat is de absolute overtuiging van Jan Kuipers, ECHA Specialist Hoogbegaafdheid.

In dit boek beschrijft hij de stappen die nodig zijn om tot een goede aanpak voor excellente en hoogbegaafde leerlingen te komen. De leerkracht in de school om de hoek staat hierbij centraal. Een school voor álle kinderen, met oog voor innovaties en met de wil om de aanpak van excellente en hoogbegaafde kinderen te verbeteren.

Het motto van Jan is: met kennis, ervaring en inzet (KEI) kun je goed onderwijs bieden aan hoogbegaafde kinderen!

Kei in hoogbegaafdheid is een luchtig en toegankelijk geschreven boek, gelardeerd met veel praktijkvoorbeelden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.