ZomerTOPboek 3

voor kinderen van 7-10 jaar en hun vaders, moeders, opa's en oma's

Jules Plus; Itie van den Berg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
ZomerTOPboek 3

paperback/ gebrocheerd: € 6.50

ISBN: 9789492131386, geïllustreerd, 24 blz., June 2016
Formaat: 29.7 (h) x 20.5 (b) x 0.2 (d) cm. Gewicht: 114 gram.

Uitgever: Eduforce

illustrator: Ewout Clarenburg

beschrijving

ZomerTOPboek nummer 3 is verkrijgbaar: voor kinderen van 7 - 10 jaar. Net als voorgaande jaren weer vol met verhalen, puzzels, moppen, gedichten, raadsels, strips, weetjes, proefjes en een heuse vossenjacht. En natuurlijk ook weer met praktische tips voor ouders achterin.

Een leuk en goed (taal)boek voor alle kinderen van 7 - 10 en zeer nuttig voor kinderen met dyslexie. Cadeautip om aan al uw kinderen mee te geven, of om mee te nemen op vakantie.

Wat is het ZomerTOPboek?

Een prachtig, full colour en rijk geïllustreerd vakantieboek met 26 pagina's vol leuke leesteksten, mopjes, weetjes, puzzels, gedichten, proefjes en tips.

Waarom?

Met name kinderen die lezen moeilijk vinden, verliezen in de vakantie leesvaardigheid doordat ze niet of nauwelijks lezen. Dat leidt soms zelfs tot een terugval in AVI-niveau. Met dit ZomerTOPboek hebben de leerkracht, de dyslexiebehandelaar of de bibliothecaris een aantrekkelijk instrument om kinderen en hun ouders uit te dagen om te blijven lezen. Voor de ouders zijn tips opgenomen om samen met hun kind leuke activiteiten uit te voeren.

Help de kinderen de zomerdip te voorkomen...

Geef de taalontwikkeling en het lezen een kans in de zomervakantie. 84% van de ouders geeft aan dat ze van de school graag handvatten willen krijgen om hun kind thuis te kunnen ondersteunen als educatief partner. 53% zoekt zelf oefenstof op internet.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.