ZomerTOPboek

voor kinderen van 7-10 jaar en hun vaders, moeders, opa's en oma's

Jules Plus

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
ZomerTOPboek

paperback/ gebrocheerd: € 6.50

ISBN: 9789492131157, geïllustreerd, 26 blz.,
Formaat: 29.9 (h) x 20.6 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 115 gram.

Uitgever: Eduforce

bewerkt door: Uitgeverij Eduforce

beschrijving

Het ZomerTOPboek is geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Een leuk en goed taal)boek voor alle kinderen en ouders om mee aan de slag te gaan in de zomervakantie en om mee te nemen op vakantie. Ook uitermate geschikt voor ouders om aan hun eigen kind te geven!

Wat is het ZomerTOPboek?

Een prachtig, full colour en rijk geïllustreerd vakantieboek met 26 pagina's vol leuke leesteksten, mopjes, weetjes, puzzels, gedichten, proefjes en tips.

Waarom?

Met name kinderen die lezen moeilijk vinden, verliezen in de vakantie leesvaardigheid doordat ze niet of nauwelijks lezen. Dat leidt soms zelfs tot een terugval in AVI-niveau. Met dit ZomerTOPboek hebben de leerkracht, de dyslexiebehandelaar of de bibliothecaris een aantrekkelijk instrument om kinderen en hun ouders uit te dagen om te blijven lezen. Voor de ouders zijn tips opgenomen om samen met hun kind leuke activiteiten uit te voeren.

Het leesniveau van de tekst varieert van E3 tot en met E5. De opdrachten zijn voor alle kinderen leuk om te lezen en uit te voeren, voor alle kinderen met de basisschoolleeftijd.

Help de kinderen de zomerdip te voorkomen...

Geef de taalontwikkeling en het lezen een kans in de zomervakantie. 84% van de ouders geeft aan dat ze van de school graag handvatten willen krijgen om hun kind thuis te kunnen ondersteunen als educatief partner. 53% zoekt zelf oefenstof op internet.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.