De worstelrepubliek

Nicolas de Crécy

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De worstelrepubliek

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789492117342, geïllustreerd, 224 blz., December 2015
Formaat: 22.5 (h) x 17.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 697 gram.

Uitgever: Scratch

beschrijving

De kleine pianohandelaar Mario voelt zich een vreemde in zijn eigen stad. Zijn neven leiden een machtige criminele organisatie: de Worstelrepubliek. Ze hebben een leger worstelaars in dienst die hun vuile zaakjes opknappen.

Als Mario op een dag een opdracht moet uitvoeren voor zijn neven belandt hij in een bizarre strijd, waarbij zijn moed en loyaliteit danig op de proef gesteld worden. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn beste vriend - een pianospelende pinguïn - en een groep vriendelijke spoken en monsters die van hun zwakte hun kracht gemaakt hebben. Zal het hen lukken om weerstand te bieden aan de machtige Worstelrepubliek?

De Worstelrepubliek is een virtuoos, excentriek en volstrekt origineel verhaal van stripkunstenaar Nicolas de Crécy. Hij voert de lezer mee naar een wereld waar piano's worden voortbewogen door hun eigen klanken, waar het hoofd van een geliquideerde tegenstander zich verplaatst op een karretje, en waar een grofgebekte baby aan het hoofd staat van een maffia-familie. De Crécy maakte De Worstelrepubliek in opdracht van het Japanse blad Ultra Jump. Het was voor hem een unieke kans om in alle vrijheid een manga te maken waarin de Franse en Japanse stripwereld elkaar ontmoeten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.