Schimmenstorm

Garvin Pouw

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492115997, 598 blz., May 2019
Formaat: 20.7 (h) x 15.1 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 855 gram.

Uitgever: Godijn Publishing

beschrijving

Een nieuw gevaar teistert de Valta. Woudgeesten en finistra bewegen zich door het magische woud, jagend op een prooi. De zielen van gevallenen werpen zich op de levenden en een tovenaar op een duister eiland spint een geheimzinnig web. Binnen deze grimmige sfeer zoeken Nîve en Aeyen een weg naar de Licht-Val met hun in Viliria gewonnen prijs. Hoe ver kunnen zij komen wanneer de Schimmenstorm gaat razen? En hoe versla je een vijand die dood sterker lijkt te zijn dan levend?

Schimmenstorm is een vervolg op het succesdebuut ‘Schaduwkoningin’ en maakt ook een verbinding met de onlangs verschenen ‘Kronieken van Azeria’. Een spookachtig avontuur, dat zich op de grens begeeft tussen waarheid en perceptie…

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Garvin Pouw, (Gorinchem 1977) woont in Arnhem met zijn vrouw Leonie en hun twee dochters. Zijn hobby’s zijn tekenen, dwalen door de natuur en zwemmen. Zijn leven lang droomt Garvin van de fantasywereld Valtada, een sprookjesachtige wereld vol bergen, wouden, watervallen en avonturen. Binnen Valtada heeft Garvin inmiddels zestien manuscripten voltooid. In 2017 stelde hij er daar een van ter beschikking aan het publiek: “Schaduwkoningin”.
Na het succesvolle debuut verschijnen in 2019 de eerste twee delen van zijn hoofdserie Valtada en “Schimmenstorm”, een vervolg op Schaduwkoningin.

Valtada publicaties van Garvin Pouw:
2017 Schaduwkoningin (Debuut Fantasyroman)
2018 Sivia de Meernimf (Kort verhaal in “Achterblijvers”)
2018 De verbroken zang (Kort verhaal in “Aangenaam”)
2019 Valtada 1, De vervloekte roeping (Fantasyroman)
2019 Valtada 2, Het eerste eiland (Fantasyroman)
2019 Schimmenstorm (Fantasyroman)


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.