Onbegrensd

Anja Maas

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Onbegrensd

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789492115881, 320 blz., May 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 403 gram.

Uitgever: Godijn Publishing

beschrijving

Rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar verlof wordt verstoord door de onrustbarende verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een paar huizen verderop verblijft. De Franse rechercheur Ludovic Lebon, die de zaak leidt, verbiedt Sylvia zich ermee te bemoeien. Dat houdt haar echter niet tegen.

In Nederland vindt een wandelaar een verminkt lichaam in de duinen bij Hargen aan Zee. Sylvia krijgt de zaak en constateert tot haar verbijstering dat de moord gelinkt is aan de vermissing in Frankrijk. Samen met haar politiepartner Tim Maassen betreedt ze een voor hen verrassende wereld, waarin ze zich met verve vastbijt. De hoeveelheid aanwijzingen die zowel in Frankrijk als in Nederland gevonden worden, vraagt om een nauwe samenwerking met de Franse recherche.
Een nieuwe brute moordaanslag verandert de tactiek van het rechercheteam. Sylvia moet onverwachte grenzen over om de moordenaar te grijpen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anja Maas (Alkmaar, 1952) werkt jaren met plezier als salarisadministrateur bij een WSW-bedrijf, waar onze medemens met een beperking een beschutte werkplek vindt. Daarnaast zet ze zich in voor schrijfvereniging “Vrienden van het Schrijven NH” als bestuurslid en redacteur. Vanaf het moment dat ze stopt met werken en meer vrije tijd heeft, grijpt ze haar kans. Wat begint als kort verhaal, eindigt als manuscript voor een thriller.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.