Bleke Demonen

Sonn Franken

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789492115430, 308 blz., March 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Godijn Publishing

serienaam/reeks: De Kronieken van Ginder

beschrijving

De Kronieken van Ginder
Bleke Demonen
Boek II

Nadat Akam en zijn vrienden de Kwade Godin hebben verslagen, verwachten ze dat de rust wederkeert op hun wereld. Niets blijkt minder waar te zijn. Het kwade waart nog altijd rond, dit keer in de gedaante van bleke vreemdelingen die het vermogen hebben om de geest van anderen te beïnvloeden.

Er is altijd hoop. Er is altijd ruimte om tegen welk onrecht dan ook te vechten. Dit verhaal toont hoe dun de scheidslijn is tussen goed en kwaad. Tevens laat het zien dat een volk niet geheel slecht kan zijn. Bedrog, machtswellust of de honger naar bezittingen overwinnen nooit voor eeuwig, onder welke deken van geloof of achtergrond je ze ook verbergt.

***

John Franken, oftewel Sonn, is geboren op 27 maart 1962 te Bergen op Zoom. De vele reisjes en uitstapjes met zijn vader hebben ertoe geleid dat hij immer nieuwsgierig is naar datgene voorbij de horizon ligt. Ook de grote portie proza en poëzie, in diverse talen, op het R.K. Gymnasium Juvenaat H. Hart te Bergen op Zoom leggen de basis voor de liefde voor taal.
De trilogie “De Kronieken van Ginder” is het resultaat van zijn interesse naar andere oorden en de drang om verhalen en fantasie vast te leggen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.