De Oversteek

Sonn Franken

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789492115256, 304 blz., March 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Godijn Publishing

beschrijving

Kees is een jongeman die in het hedendaagse leven staat, maar regelmatig uit dat leven wegvlucht door het lezen van fantasieboeken. Wanneer Kees een ongeluk op zijn werk krijgt, raakt hij in coma en hij ontwaakt in zijn eigen fantasieboek waar hij tot één van de hoofdrolspelers uitgroeit.

"De Oversteek" is een boek dat zich op de tweesprong van fantasie en realiteit bevindt.
Reis door een vreemde wereld, vorm je een beeld van de landschappen en omgevingen in detailomschrijvingen en laat je leiden door de fantasie van de schrijver op deze wonderlijke ontdekkingsreis. Ontmoet de meest vreemde creaturen en sluit de wonderlijkste vriendschappen. Stel je open voor alles dat onze moderne maatschappij ontgaat.

Over de auteur
John Franken, oftewel Sonn, is geboren op 27 maart 1962 te Bergen op Zoom. De vele reisjes en uitstapjes met zijn vader maakten hem nog nieuwsgieriger naar datgene dat voorbij de horizon lag. Ook de grote portie proza en poëzie, in diverse talen, op het R.K. Gymnasium Juvenaat H. Hart te Bergen op Zoom deed de liefde voor taal opbloeien.
"De Oversteek" is het resultaat van zijn interesse naar andere oorden en de drang om verhalen en fantasie vast te leggen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.