N.22

Joyce Roele

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
N.22

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789492115232, 317 blz., April 2017
Formaat: 21.3 (h) x 14.9 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 460 gram.

Uitgever: Godijn Publishing

beschrijving

Kate beschikt over een helende eigenschap en wordt daardoor al twee jaar lang, door de overheid, opgesloten. De overlevingsregels die zij van haar moeder heeft meegekregen, houden haar in leven, maar zorgen er ook voor dat ze van binnen langzaam wegkwijnt. Ze heeft de hoop opgegeven om ooit nog vrij te zijn en wanneer zij wordt overgeplaatst naar laboratorium Mentha verwacht zij niet lang meer te leven. Een onverwachte ontmoeting zorgt voor een verrassende wending in haar anders zo eentonige bestaan.

Alexander en Lena zijn op zoek naar hun beste vriendin Kate. Alexander is er van overtuigd dat het zijn schuld is dat de gave van Kate is ontdekt en hij zet alles op alles om haar te bevrijden. De zoektocht zit vol gevaren en keuzes die ze nooit verwacht hadden te hoeven maken.

Is het laboratorium het eindstation voor Kate? Of weet zij met behulp van haar vrienden te ontsnappen uit deze nachtmerrie?

Over de Auteur
Joyce Roele (1999) houdt niet van lezen en vindt schrijven niet leuk totdat ze op haar negende de fantasyhoek voor vijftien jaar en ouder in de bibliotheek ontdekt. Vanaf dat moment is ze van boeken en het schrijven van verhalen gaan houden. Ze is de jongste van zes en woont met haar ouders en nog één van haar oudere broers thuis.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.