What goes around comes around

Titia Muizelaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
What goes around comes around

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789492115171, 238 blz., September 2016
Formaat: 21.1 (h) x 14.9 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 352 gram.

Uitgever: Godijn Publishing

redactie: Elly Godijn

beschrijving

Boek I Alice
Jimmy, de echtgenoot van Alice, wordt vermoord voor verduistering van diamanten die Alice later vindt in een geheime bergplaats in haar huis. Dit incident loopt als een rode draad door haar leven. Zij komt in contact met Leo "een adviseur" met wie zij een deel van de diamanten in Antwerpen verkoopt. Tijdens een korte vakantie in Spanje ontmoet zij haar grote liefde, Antonio Pereira. Hun liefde wordt bekroond met een zoon Julien. Echter hun geluk is van korte duur, Antonio overlijdt. Alice vertrekt kort daarna met Julien naar Nederland waar zij gaat werken als journaliste bij een maandblad. Twintig jaar later duikt Leo weer op met het dringende verzoek de achtergehouden diamanten te verkopen. Kort daarna reist Alice naar Spanje waar zij een bizarre ontdekking doet die leidt tot angstige momenten. Wanneer de situatie levensbedreigend wordt, vlucht zij met behulp van haar zoon naar vrienden van hem in Florida waar zij beiden op een schokkende manier geconfronteerd worden met het verleden.

Boek II Julien
Door de conflictsituatie vertrekt Julien naar Nederland. Om de gebeurtenissen te verwerken hangt hij de beest uit. Door een ongeval komt hij in rustiger vaarwater en brengt hij zijn leven op orde. De diamantaffaire blijft ook hem op een geraffineerde manier achtervolgen.

Een romantisch spannend verhaal met een verrassend einde.

Over de Auteur
Titia Muizelaar (1948) werkt twee jaar als freelance televisie-regieassistent voor diverse omroepen. Daarna start zij haar televisie productiebedrijf Thems-90 B.V. en is zij freelance verslaggeefster bij De Jouster Courant. Na meerdere schrijfcursussen en -wedstrijden die haar publicaties opleveren, schrijft zij de roman "What Goes Around Comes Around".

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.