Wie is er in jouw kamer?

De sleutel naar een topleven

Ivan Misner; Aqil Radjab; Stewart Emery; Rick Sapio

 
 

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789492107176, 92 blz., May 2019
Formaat: 22.4 (h) x 14.6 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 258 gram.

Uitgever: Ronde Tafel, SU De

redactie: Siebe Huizinga

beschrijving

Aqil Radjab

Aqil is vader, echtgenoot en ondernemer. Na 7 jaar bij de marine gediend te hebben, koos hij voor het ondernemerschap. Met veel vallen en opstaan leerde hij zichzelf het ondernemersvak. Over de ervaringen die hij opdeed en de lessen die hij leerde, schreef hij het autobiografische boek: De slechtste ondernemer ooit!, dat al snel naar het Engels werd vertaald.

Met alle door hem geleerde lessen slaagde Aqil erin om een prachtig team te bouwen en samen met hen zijn bedrijf Payroll Company tot een succes te maken. In een kleine 8 jaar bouwden ze het uit tot een toonaangevende speler op de Noord-Nederlandse markt, met meer dan 2.000 medewerkers op de payroll. Payroll Company was 5 jaar op rij een van de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Het werd onderscheiden met meerdere Gazellen Awards van het Financieele Dagblad.

Momenteel is Aqil als Nationaal directeur en mede-eigenaar van BNI verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit zakelijke netwerk in Nederland en Vlaanderen. Met zijn vrouw Sascha heeft hij meerdere fit20 studio’s in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten. Het mooiste onderdeel van zijn leven is voor Aqil: reizen met zijn gezin en het ontdekken van nieuwe (ondernemers)kansen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.