Roest

Jasper Polane

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789492099419, July 2019
Formaat: 20.3 (h) x 12.7 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 246 gram.

Uitgever: Quasis Uitgevers

serienaam/reeks: De Zwijgende Aarde

beschrijving

Magistraat Sam Peeters werkt voor het Internationale Mars Akkoord, dat de koloniën op de rode planeet overziet. Ze reist tussen nederzettingen om de wet te handhaven en recht te spreken. Wanneer in Lowellkanaal het lichaam van een meisje wordt gevonden, gaat Sam op onderzoek uit.

Sam is een rode dochter: zeven jaar geleden werd ze geïnfecteerd met een technovirus dat haar DNA heeft herschreven. Niet helemaal menselijk meer en doodsbang om verder te muteren probeert ze haar werk zo goed en zo kwaad als het gaat uit te voeren.

Intussen komen de brokstukken van een uit zijn baan geslagen maan snel dichterbij. Er is niet veel tijd meer voordat ze op Mars zullen neerstorten. Zal de inslag het einde betekenen van de Martiaanse samenleving?

'Roest' is een futuristische thriller die zich afspeelt in het universum van 'De Zwijgende Aarde'.

De Zwijgende Aarde

'De Zwijgende Aarde' is een reeks van vijf sciencefictionromans die elk door een andere auteur is geschreven, maar die zich in hetzelfde universum afspelen. Elk boek is los te lezen, maar als je ze allemaal leest krijg je een breder beeld van de gebeurtenissen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.