Verlossing

Sophia Drenth

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verlossing

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492099259, 398 blz., April 2017
Formaat: 22.3 (h) x 15.2 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 616 gram.

Uitgever: Staaldruk

serienaam/reeks: Bloedwetten

beschrijving

Het langverwachte tweede deel van Sophia Drenths Bloedwetten

'Bloedwetten grijpt je bij de strot!' - Anthonie Holslag

Neerlanders hebben hun angst verloren voor de bloeddrinkende Ath'vacii. Burgers gebruiken nu zelf gretig het pulver dat wordt vervaardigd uit Ath'vacii-bloed en bewonderen de machtige stem van een monsterlijke operazanger die eeuwen geleden onsterfelijk werd gemaakt.
Roan Storm is recent door de Ath'vacii tot het eeuwige leven veroordeeld. Hij verliest zijn grote liefde Maïa aan een sterfelijke mens. Samen met zijn staaljagers staat hij machteloos als zijn Bloedwet wordt misbruikt door zijn aartsrivaal.
Wanneer bloedhongerige mensen Ath'vacii beginnen aan te vallen en Maïa's leven in gevaar komt, valt Storm dieper dan zijn resterende vrienden ooit hadden kunnen vrezen.

Bloedwetten: Verlossing is een roman over liefde, loyaliteit en het omarmen van je duistere kant.

Het eerste boek van Sophia Drenths Bloedwetten, Bloedwetten: Vonnis, werd genomineerd voor de Hebban Award 2015 en won de Bastaard Fantasy Award. Luitingh-Sijthoff publiceerde haar verhaal Gedichten van licht en schaduw in de bundel Halloween Horror Verhalen en bij Quasis Uitgevers verscheen Zwart hart, een afzonderlijk leesbare Bloedwetten-bronvertelling.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.