Vonnis

Sophia Drenth

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492099235, 396 blz., May 2017
Formaat: 21.7 (h) x 15.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 608 gram.

Uitgever: Staaldruk

serienaam/reeks: Bloedwetten

redactie: Verschijnsel

beschrijving

Het prijswinnende eerste deel van Sophia Drenths Bloedwetten

'Bloedwetten is origineel, goed geschreven en heeft een krachtige thematiek.' - Christien Boomsma, Hebban

De van bloed afhankelijke Ath'vacii zijn een plaag in de vrijgevochten Neerlanden. Volksvertegenwoordiger Roan Storm heeft maar één doel: hun soort uitroeien. Hij verloor alles wat hij liefhad aan hun bloeddorst en is bereid om zijn leven te geven voor zijn Bloedwet.
Door een van de monsters te laten executeren tekent hij voor zijn lotsbestemming. Maar de Ath'vacii geven hem niet de dood waarnaar hij verlangt: ze maken hem een van hen.
Voortdurend in gevecht met de bloedlust die door zijn aderen raast probeert hij de zin van het leven terug te vinden. Lukt het hem om zijn geloofwaardigheid als mens en raadsheer te behouden of geeft hij toe aan het monster?

Bloedwetten: Vonnis is een roman over transformatie, vrije wil, innerlijke kracht en trouw blijven aan jezelf.
Het eerste boek van Sophia Drenths Bloedwetten, Bloedwetten: Vonnis, werd genomineerd voor de Hebban Award 2015 en won de Bastaard Fantasy Award. Luitingh-Sijthoff publiceerde haar verhaal Gedichten van licht en schaduw in de bundel Halloween Horror Verhalen en bij Quasis Uitgevers verscheen Zwart hart, een afzonderlijk leesbare Bloedwetten-bronvertelling.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.