Karakter

Het fundament voor een goed leven

Hilary Wilce

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Karakter

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492094148, geïllustreerd, 142 blz., November 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 223 gram.

Uitgever: ACT on Virtues

vertaald door: Marianne Offereins

illustrator: Bart van der Kraan

beschrijving

Hoe help je een kind op te groeien? Om krachtig, gelukkig, liefdevol en succesvol te zijn? Kun je als opvoeder bijdragen aan een gezonde emotionele ontwikkeling van je kind?

In dit boek over karaktervorming geeft Hilary Wilce je antwoorden op deze vragen. Ze is onderwijsjournaliste, moeder van drie kinderen en ze onderzocht de factoren die bepalen of iemand een gelukkig en tevreden leven krijgt. Ze ontdekte dat de innerlijke kracht van het karakter van het grootste belang is. Een sterk en evenwichtig karakter ondersteunt het zelfvertrouwen bij het leren, bevordert het ontwikkelen en onderhouden van goede relaties, helpt bij het verwerken van teleurstellingen, stimuleert een positief en waarachtig zelfbeeld en verbondenheid met anderen en de wereld.

Voor opvoeders van baby's tot en met tieners, staan in dit boek veel tips om kinderen te helpen bij de herkenning en ontwikkeling van zes fundamentele eigenschappen van het karakter: liefde, veerkracht, eerlijkheid, zelfdiscipline, vriendelijkheid en moed. Samen vormen ze een sterke ruggengraat van waaruit andere eigenschappen kunnen groeien.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.