Je werk, Je spiritualiteit

Anselm Grün

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

paperback/ gebrocheerd: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492093684, 256 blz., January 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Adveniat Geloofseducatie B.V.

beschrijving

Anselm Grün over de waarde van werk
Het is opmerkelijk dat in de grote hoeveelheid publicaties over kloosterleven er weinig tot niets is uitgegeven over de waarde van het werk. En als dat gebeurt, dan betreft het de bezieling van mensen die leidinggeven. Ook Anselm Grün heeft in de vele boeken en publicaties die hij ons heeft geschonken niet eerder over de waarde en de vrucht van arbeid geschreven. Terwijl werk voor steeds meer mensen de zingeving van hun leven betekent.
In deze lacune voorziet dit boek. Met een inleiding van Bernardus Peters, abt van trappistenklooster Koningshoeven. Daar hebben de trappisten ook hun dagelijkse werk,onder meer in de bierbrouwerij en de kaasmakerij. Dom Bernardus
ziet dus met eigen ogen wat werk betekent en vindt het een prioriteit dat er vanuit de regel van Benedictus naar de waarde en vrucht van arbeid wordt gekeken. Daarom is dit een belangwekkend boek over een thematiek die steeds belangrijker wordt.

Anselm Grün (1945) is een Duitse pater Benedictijn, schrijver van spirituele boeken, leidsman in spirituele thema's, geestelijk verzorger en cursusleider voor meditatie- en contemplatieve trainingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.