Twitteren met God

interactief; oerknal, bidden, bijbel, seks, kruistochten, zonde, carriere

Michel Remery

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492093035, geïllustreerd, 445 blz., October 2014
Formaat: 19.1 (h) x 19.1 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 949 gram.

Uitgever: Adveniat Geloofseducatie B.V.

beschrijving

Op jouw vragen over God en geloof is een antwoord te vinden! Kan dit in een Tweet? Dat is precies wat de Nederlandse priester Michel Remery doet. Hij twittert antwoorden op tweehonderd brandende vragen van jongeren en geeft ook uitgebreide uitleg op basis van het geloof. Zo kom je meer te weten over jezelf en over God!

Download de gratis app, die met een innovatieve techniek de tekst in
het boek direct linkt met extra info op de website! De vragen gaan over
God, de Bijbel, Jezus, de Kerk, en ook over je geloofsleven, gebed,
ethiek en lifestyle. Het boek is bestemd voor iedereen.

* voor mensen die benieuwd zijn naar wat de Kerk hun vandaag te zeggen heeft
* voor nieuwe katholieken en doopleerlingen
* voor ieder die zijn geloofskennis wil aanvullen of opfrissen
* voor wie met anderen over het geloof in gesprek wil gaan

www.tweetingwithgod.com

Dr. ir. Michel Remery (Voorburg, 1973) is priester van het bisdom Rotterdam. Hij
studeerde bouwkunde in Delft, werkte voor de Koninklijke Luchtmacht en als expat voor ingenieursbureau Tebodin in de Baltische Staten. Na zijn theologiestudie in Rome promoveerde hij aan de Pontificia Università Gregoriana op een proefschrift over de relatie tussen liturgie en architectuur. Hij was jarenlang kapelaan in enkele parochies in Leiden, waar hij vooral met jongeren en studenten werkte. Met hen maakte hij pelgrimstochten naar Suriname, Rome, het Heilig Land, Polen, Turkije, en vele malen naar de Wereldjongerendag. Hij was enkele jaren lid van een adviescommissie voor nieuwe media en jongeren van het Vaticaanse bureau voor Internetzaken. Op dit moment is Michel Remery
Vice-Secretaris Generaal van de Raad van Europese Bisschoppenconferenties (CCEE). Hij is onder andere secretaris van de CCEE commissie voor sociale communicatie.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dr. ir. Michel Remery (Voorburg, 1973) is priester van het bisdom Rotterdam. Hij studeerde bouwkunde in Delft, werkte voor de Koninklijke Luchtmacht en als expat voor ingenieursbureau Tebodin in de Baltische Staten. Na zijn theologiestudie in Rome promoveerde hij aan de Pontificia Università Gregoriana op een proefschrift over de relatie tussen liturgie en architectuur. Hij was jarenlang kapelaan in enkele parochies in Leiden, waar hij vooral met jongeren en studenten werkte. Met hen maakte hij pelgrimstochten naar Suriname, Rome, het Heilig Land, Polen, Turkije, en vele malen naar de Wereldjongerendag. Hij was enkele jaren lid van een adviescommissie voor nieuwe media en jongeren van het Vaticaanse bureau voor Internetzaken. Op dit moment is Michel Remery Vice-Secretaris Generaal van de Raad van Europese Bisschoppenconferenties (CCEE). Hij is onder andere secretaris van de CCEE commissie voor sociale communicatie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.