Schorem

Jelle Mollema; Michiel Houdijk; Bor Rooyackers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Schorem

gebonden: € 26.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492077103, 208 blz., April 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Trichis Publishing B.V.

beschrijving

Geen gezeik; knippen en scheren! Stap terug in de tijd, stap binnen bij Schorem Haarsnijder en Barbier in Rotterdam. Nu is er het boek. Met in-your-face fotografie en ongelogen dialogen.

Fotograaf Jelle Mollema volgde de barbiers en haarsnijders twee jaar lang op de voet. In hun eigen etablissementen op de Nieuwe Binnenweg, na werktijd in de kroeg, onderweg naar muziekfestivals, op tattooconventions en wachtend op een vrijkomende collega aan de poort van de Schiegevangenis. Mollema's indringende fotografie laat een bijzondere wereld zien. Een bebaarde mannenwereld waarin veel geluld, maar weinig gezegd wordt. Een wereld waarin vrouwen alleen welkom zijn in de gesprekken van de barbiers en hun gasten. De dialogen in het boek zijn opgetekend door Bor Rooyackers. Met een voorwoord van Eric Corton.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jelle Mollema is de huisfotograaf van Schorem. Het boek is vooral het resultaat van zijn werk. Al vier jaar volgt hij de barbiers op hun tochten door de Lage Landen en daarbuiten.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.