Dáár is liefde

Aart van Wijk

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492066008, 226 blz., July 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 404 gram.

Uitgever: Uitgeverij Bewust Zijn

redactie: Frank Janse

beschrijving

DÁÁR IS LIEFDE verdiept in gedichten en korte verhalen het liefdevolle landschap van het hart en de liefde. Aart van Wijk toont de lezer hoe het hartsbewustzijn, met de liefde als grondtoon, ons leven verrijkt en vervult.

Liefde geven en liefde ontvangen vormen samen het diepste verlangen van de mens. Toch is de mens lang niet altijd even gelukkig in de liefde. De helft van de relaties sneuvelt en veel mensen zijn onvrijwillig single. Zowel in relaties als in de maatschappij zijn strijd en conflicten aan de orde van de dag.

Goed beschouwd kennen we de liefde amper. De liefde is nog steeds een groot mysterie. We zijn bang voor de liefde en onmachtig in de liefde. Dat komt omdat ons ego niet liefdevol is en niet op waarheid is gericht.

Liefde raakt de kern van ons bestaan. Daarom deinzen wij met regelmaat voor haar terug. Aart van Wijk deinst niet terug; hij ont-dekt de liefde voor ons in al haar lagen en facetten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Aart van Wijk (1964) is dichter, schrijver, hartscommunicator, zielsverbinder en liefdesbrenger. Hij verzorgt inspirerende lezingen en workshops.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.