Het geheim van Harald Delorge

een Connla Quinn mysterie

David van den Bosch

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het geheim van Harald Delorge

paperback/ gebrocheerd: € 13.50

ISBN: 9789492055484, 128 blz., November 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 202 gram.

Uitgever: Nabij Producties

serienaam/reeks: Connla Quinn

beschrijving

De Ierse privédetective Connla Quinn is een kieskeurig man als het gaat om koffie, whiskey en het aannemen van zaken. Als Harald Delorge hem vraagt om twee weken lang een fietsenmaker te schaduwen, weigert hij dan ook. Maar Quinn is geïntrigeerd omdat hij vermoedt dat Delorge van tevoren wist dat hij de zaak zou afwijzen. Met de hulp van zijn oogverblindende maar naïeve secretaresse Shirley besluit hij zelf op onderzoek uit te gaan.
Er valt een dode en opeens moet Quinn op zoek naar een moordenaar. Om de dader te vinden moet hij er achter komen wat Harald Delorge voor hem verborgen houdt.

Het geheim van Harald Delorge is het tweede mysterie met de Ierse detective Connla Quinn en zijn secretaresse Shirley Janssen in de hoofdrollen. Quinn en Shirley maakten hun debuut in 'Het meisje met de hond'.

Over Het meisje met de hond:
'Kostelijk! Vlotte en directe dialogen. (...) Een nieuwe prettig leesbare detec- tiveserie heeft het daglicht gezien. Het meisje met de hond is hopelijk de eerste van velen!' - Marjo van Turnhout, op thrillers.leestafel.info

David van den Bosch (1982) is schrijver, verhalenverteller en theatermaker. Hij is onder meer de helft van vertellersduo Dá Fhili en spelleider van Terugspeeltheater Amsterdam. Ook was hij de eerste stadsdichter van Amersfoort, niet toevallig de thuisbasis van zijn creatie Connla Quinn.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.