Het podium is voor jou!

Maranke Pater

gebonden: € 18.00
ISBN: 9789492055422, geïllustreerd, 144 blz., November 2017
Formaat: 23.0 (h) x 22.8 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 826 gram.

Uitgever: Nabij Producties

beschrijving

In 'Het podium is voor jou' staan meer dan 25 mensen met een beperking en hun passie of talent centraal. Wij hebben deze talenten aan Bekende Nederlanders en één Bekende Amerikaan gekoppeld die dezelfde passie delen.
Van Emiel die van kickboksen houdt en met Remy Bonjasky mocht sparren, Elise die voor één dag de bruid was en op bezoek ging bij Mary Borsato, tot Henk die in het dagelijks leven een stille teruggetrokken man is, maar op het podium bij Tineke Schouten tot bloei kwam: iedere ontmoeting is even bijzonder en het plezier dat iedereen eraan beleefde spat van elke pagina af!

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingMensen met een beperking hebben net zoveel passies en talenten als mensen zonder beperking. Vaak is dat minder zichtbaar, en daarom krijgen zij in dit boek een podium om hun talenten en passie te laten zien.
Dat doen ze niet alleen, dat doen ze samen met een BN’er die dezelfde liefde heeft voor bijvoorbeeld koken, zingen of toneelspelen. Of die hetzelfde talent heeft voor tekenen en schilderen.

Het resultaat is een heerlijk en ontroerend boek, dat eigenlijk iedereen zou moeten lezen.
Het is puur genieten om te zien hoeveel lol de aan elkaar gekoppelde mensen met elkaar hebben.
Zo zien we Gerrit een balletje trappen met Ajacied Donny van de Beek, of Henk op het podium staan met Tineke Schouten. John kookt de sterren van de hemel met Johnnie Boer, en Menno geniet samen met dressuuramazone Adelinde Cornelissen van de paarden. En dat is nog maar het topje van de ijsberg!

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: