US - (a) denied reality Episode 1 Our industry

Christopher J. Everard

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
US - (a) denied reality Episode 1 Our industry

gebonden: € 29.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492051073, geïllustreerd, 206 blz., September 2016, Engels UITVERKOCHT!

Uitgever: The Eriskay Connection

beschrijving

US is een verhaal over schuld, individuele schuld, collectieve en maatschappelijke schuld samen met zijn gekoppelde partner, hypocrisie. Het is een verkenning van 'een ontkende realiteit', dat is een realiteit verborgen door subjectieve propaganda en opinie. Het is een Amerikaans verhaal met een universele resonantie.

Everard verkent de schuld die de adult entertainment industrie omringt, de schuld binnen deze industrie en de schuld die gepaard gaat met de consumptie van de producten en diensten die het produceert.

US is een objectief onderzoek naar de industrie, haar structuren en processen, de mensen die werkzaam zijn op alle niveaus en de relatie met de gemeenschappen waarin ze zich beweegt. Everards positie is dat dit een vrij normale industrie is; het produceert wereldwijd dominant producten en diensten, wordt geleid door echte visionairs in de Amerikaanse traditie, en innoveert enorm op het gebied van technologie, marketing en klantervaring.

US is ook Everards verhaal zoals het evolueerde. Zijn tijd in LA, in Zuid-Californië, Arizona en Nevada. Het boek met zijn losse narratieve en gelaagde editing heeft het gevoel van een road trip, een reisverhaal, iets dat volkomen natuurlijk lijkt voor hem gezien de omgeving en de context.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.