Ringer

roman

Juul Abbing

 
 

€ -1.00

ISBN: 9789492049001, May 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: ** automatisch toegevoegd **

redactie: Roos Geerse

beschrijving

De nog studerende Ringer kan de gedachte niet van zich afschudden dat hij even erg is als de jongen die zich tien jaar geleden heeft vergrepen aan zijn zus. Zijn oudere vriendin Maria wil hem niet in de steek laten en begint wat ze met hem meemaakt te verwerken tot verhalen. Maar dan loopt ze opnieuw de jongen tegen het lijf die ze altijd heeft beschouwd als de liefde van haar leven.

Dit rauwe en romantische debuut bestaat vrijwel geheel uit de teksten die Maria schrijft voor en over haar geliefde, waardoor je als lezer voortdurend op het verkeerde been wordt gezet. Maar Ringer is meer dan een literair experiment. Ongeveer een op de tweehonderd mensen krijgt in zijn leven te maken met een seksuele obsessie. Van hen denken sommigen - geheel ten onrechte - dat ze een gevaar zijn voor anderen. Ringer geeft deze mannen en vrouwen een gezicht.

Juul Abbing (ps.) studeerde psychologie en had een tijd lang zelf een relatie met een jongen die dacht dat hij een verkrachter was. Op dit moment is ze werkzaam als literair redacteur.

hetboekringer.wordpress.com

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.