Het overweldigende effect van 1% meer bewustzijn

Vincent J. van Dam

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 15.00 Tijdelijke prijs tot 31-12-2019, daarna € 25.00.

ISBN: 9789492046499, 202 blz., December 2019
Formaat: 24.6 (h) x 17.6 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 554 gram.

Uitgever: Uitgeverij Boekenindustrie

redactie: Anne Caris

beschrijving

AANBIEDINGSPRIJS december 2019: €15,00.
Normale verkoopprijs vanaf 1 januari 2020: €25,00.


"HET OVERWELDIGENDE EFFECT VAN 1% MEER BEWUSTZIJN" door Vincent J. van Dam.

1% meer bewustzijn heeft mij zoveel meer innerlijke rust gegeven. Het maakt mijn leven zoveel voller en aangenamer. 1% lijkt weinig maar als ik eerst 95% onbewust heb geleefd en ik weet dat terug te brengen naar 94% is dat echt overweldigend.

Het is geen hogere wiskunde om meer bewust in je leven te staan. Het gaat er vooral om inzichten die in dit boek beschreven staan in de praktijk brengen. Tijdens het lezen ga je al direct aan de slag.

Het doel van dit boek is dat je alleen al door het lezen ervan bewuster wordt. Ik moedig je aan op een simpele manier nog meer uit je leven te halen. Ik geef je daarbij praktische tools in handen om meer ontspannen en tevreden in het leven te staan.

Dit boek is een “geef-het-door” boek. Ik wil graag aan anderen doorgeven wat mij heeft geholpen een vreugdevol leven te leiden. 1% meer bewustzijn helpt mij echt te realiseren wat ik wil bereiken.
Hopelijk heeft dit boek ook op jou een positieve uitwerking!Vincent J. van Dam is een levensgenieter en houdt van mensen. Deze visie en methode heeft hij ontwikkeld in zijn werk als interim directeur voor scholen. Zijn vader noemde hem de scholendokter. Wat ongezond is in een team en het onderwijs probeert hij te genezen.
Vincent is medeoprichter van de coachingsopleiding “Mijn Leven in Balans”. De opleiding wil coaches opleiden die leraren steunen in de hectiek van hun belangrijke werk om in balans en duurzaam inzetbaar te blijven.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.