Zomer 99

Paula Huizenga

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492046123, geïllustreerd, 200 blz., May 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 301 gram.

Uitgever: Boekenindustrie VOF

redactie: Uitgever Boekenindustrie vof

beschrijving

Hakuna Matata

Daar is de zon, daar is de zee, daar is de liefde, ik ga met je mee!

Wanneer Paula is afgestudeerd, kan ze blijven werken in het bedrijf waar ze haar afstudeerstage deed. Dit doet ze, maar er is geen enkele uitdaging. Haar werkdagen duren eindeloos. Saai! Er moet toch meer zijn in het leven, dan werken in een veel te kleine kamer, gezeur aanhoren van je collega en uitkijken naar de koffiepauzes?

Een maand nadat Paula haar arbeidscontact tekent, besluit ze haar hart te volgen. Ze zegt haar baan op en vliegt naar het prachtige Griekenland om daar als hostess toeristen te begeleiden! Ze sluit vriendschappen met collega's en met locals, beleeft zwoele avonden met Griekse hunks, redt huwelijken van toeristen én komt zichzelf tegen.

Ver van huis en aangewezen op zichzelf leert Paula omgaan met hoogte- én dieptepunten. Deze deelt ze onder andere via een openhartige briefwisseling met haar ouders. Een aantal van deze liefdevolle brieven van haar ouders is gepubliceerd in dit boek.

In dit boek beschrijft Paula op innemende, en vaak hilarische, wijze haar zoektocht naar balans in het leven. Balans tussen haar gevoelens en emoties. De zoektocht op Naxos naar haar innerlijk geluk wordt haar start naar volwassenheid. Ze is gegroeid op het eiland, ver van huis. Aangewezen op zichzelf, zonder haar vertrouwde vrienden en familie, leerde ze dat je keuzes moet maken in het leven.

Life is in your own hands.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Naam: Paula Huizenga

Beroep: Auteur en werkt voor zichzelf als Interieur Styliste. Ontwerpt onder eigen label ‘ByPaula’. Schreef boeken ‘Beautiful Naxos’ en ‘Koken met Vrienden.’

Geboren 1973 te Leeuwarden.

Heeft in de zomer van 1999 t/m november 2002 gewerkt als reisleidster in o.a. Griekenland-Naxos, 3 jaar Corfu en Oostenrijk-Lermoos, Erwahld, Zel-lamSee en Kaprun. Kreeg in de winter van 2001 in Kirchberg een ernstig ongeluk tijdens het rodelen. Over deze winter periode in de reisleiding schrijft Paula op dit moment.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.