Spreken in het openbaar in 40 praktische tips

Adrie Moggré

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Spreken in het openbaar in 40 praktische tips

gebonden: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492046031, 222 blz., December 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boekenindustrie VOF

bewerkt door: Boekenindustrie

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een onmisbaar management boek: 'Spreken in het Openbaar in 40 praktische tips'

Adri Moggré heeft in de afgelopen 30 jaar vele trainingen gegeven, zoals vergadertechniek, voorzitterschap, spreken in het openbaar en spreekvaardigheid aan mensen uit het bedrijfsleven, verenigingsleven en politiek.

Spreken in het openbaar, niks voor mij...
Zweethanden, slappe knieën en een droge mond blijken van alle tijden. Evenals de neiging om er van weg te lopen. Niets meer kunnen zeggen en zo snel mogelijk verdwijnen. Oud of jong, hoog of laag opgeleid, man of vrouw: het maakt geen enkel verschil. Je moet binnenkort in het openbaar spreken, je hebt een sollicitatie of je moet een vergadering voorzitten en je ziet er als een berg tegen op.

Naast het docentschap bij de Zeeuwse Volks Universiteit geeft Adri trainingen in het bedrijfsleven en uit die laatste groep kwam de behoefte naar voren om een praktisch boek in huis te hebben om in voorkomend geval te kunnen raadplegen. Voor oud-cursisten 'nog even kijken of ik niets vergeten ben'. In de sfeer van: "Help, ik moet volgende week optreden. Wat moet ik doen en wat juist niet?"

Dit boek geeft 40 tips om tot een succesvolle spreker in het openbaar te worden en je kunt er die tips uithalen die je het meest aanspreken.

Colofon:
* Titel: Spreken in het Openbaar in 40 praktische tips
* ISBN: 9789492046031
* Auteur: Adri Moggré
* Uitgever: Boekenindustrie
* verkoopprijs 34,95
* te bestellen via: www.boekenindustrie.nl

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)De in Vlissingen wonende Adri Moggré geeft al meer dan 30 jaar trainingen in vergadertechniek, voorzitterschap, spreken in het openbaar en spreekvaardigheid bij de Zeeuwse Volks Universiteit, in het bedrijfsleven en politiek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Spreken in het openbaar

paperback/ gebrocheerd: € 17.95
Je moet binnenkort in het openbaar spreken, je hebt een sollicitatie of je moet een vergadering voorzitten en je ziet er als een berg tegen ...

Meer boekennieuws op Facebook.