Van hier tot Tokio

Een motorreis met bloed, zweet en tranen

Paul van Hooff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van hier tot Tokio

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492037800, geïllustreerd, 320 blz., September 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Brandt

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Op de benzinetank van zijn Moto Guzzi V7 zet Graziano Rossi, de vader van de legendarische GP-coureur Valentino Rossi, drie handtekeningen. Journalist Paul van Hooff weet dan nog niet hoe hard hij deze zegen van de Godfather van de motorsport later nog nodig zal hebben. De reis is op voorhand krankzinnig lang, de hindernissen onvoorspelbaar groot, en dan vertrekt hij ook nog eens in de winter, op zijn trouwe 'Guus' uit 1975.
Niets blijft de avonturier bespaard.
Met huilende wolven op de achtergrond slaapt hij bij min twintig graden in zijn tentje in de Armeense bergen. Hij trekt een tijdje op met een Iraanse mensensmokkelaar, en ontwaakt in Wolgograd op de intensive care. Als hij in Siberië het leven redt van een zeventienjarige jongen, roepen de Russische media hem uit tot held. Maar telkens stapt hij weer in zijn zadel, en komt Tokio steeds dichterbij.

Paul van Hooff was omroep- en motorjournalist voordat hij Nederland verliet en met zijn Moto Guzzi V7 ging reizen van de noordelijkste plaats in Alaska naar de zuidelijkste punt in Argentinië. Over die reis verscheen het alom geprezen boek Man in het zadel (2014), waarvan meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Van hier tot Tokio

paperback/ gebrocheerd: € 20.00

Meer boekennieuws op Facebook.