Lieve Dot

69 dilemma's & radicaal eerlijk advies

Geertje Couwenbergh

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 9789492037725, 320 blz., October 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Brandt

beschrijving

'Eerlijk, liefdevol, rauw, grappig, intens, behulpzaam, troostend en ongelooflijk dichtbij - Dot is de beste vriend die je kunt hebben.' Eveline Helmink

Verslaving, vreemdgaan, ziekte, onbeantwoorde liefde, keuze en stress - slechts een greep uit de onderwerpen van de brieven die Happinez-lezers jarenlang stuurden naar adviescolumnist 'Lieve Dot'. Onder dit pseudoniem bespreekt schrijfster Geertje Couwenbergh op liefdevolle maar directe toon de meest uiteenlopende dilemma's.

In dit boek worden de beste vragen en antwoorden van deze populaire rubriek voor het eerst gebundeld en aangevuld met achtergrondinterviews.

Hoe houd je stand in een stormachtige periode of snel veranderende wereld? Lieve Dot is een reddingsboei in woelige wateren.

'Not your average adviescolumn. Lieve Dot troost, inspireert - en geeft je een schop onder je kont.' Roanne van Voorst, Alles onder Controle


Geertje Couwenbergh schrijft sinds 2015 de advies- rubriek 'Lieve Dot'. Ze is columnist en schrijfster van vier boeken waaronder Zin, het boek dat HP/De Tijd een 'bron van inspiratie voor elke auteur' noemt. Ze begeleidt schrijfprogramma's in binnen- en buitenland.


Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.