Mama's marathon

een hardloopgids voor moeders

Esther Roelofs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mama's marathon

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492037565, geïllustreerd, 224 blz., April 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Brandt

beschrijving

Werkende vrouwen met kinderen zitten vaak midden in de drukste tijd van hun leven. Hoe zou je dan ook nog tijd overhouden om te trainen voor marathons? Dit boek laat zien dat zo'n druk bestaan juist beter vol te houden is als je hardloopt: je voelt je energieker en sterker, en het is de perfecte stok achter de deur om goed voor jezelf te zorgen.

Het vertelt waarom je niet een afgetrainde superheld hoeft te zijn om een marathon uit te lopen. En geeft realistische en haalbare adviezen: hoe je met hardlopen bijvoorbeeld je stressbestendigheid en incasseringsvermogen kunt vergroten. Daarnaast is het boek doorspekt met persoonlijke verhalen van vijf hardlopende moeders die vertellen waarom het lopen voor hen zo waardevol is. Mama's marathon is daarmee een complete hardloopgids boordevol tips, adviezen, anekdotes en trainingsschema's.

BIO
Esther Roelofs (41) heeft twee dochters, is partner bij adviesbureau WorkWire en initiatiefneemster van The Power Run Project, een stichting die hardloopprogramma's voor vluchtelingen organiseert. Met het lopen van de Boston marathon in 2017 zal zij de derde Nederlandse vrouw zijn die de 'six star finisher medal' ontvangt (New York, Chicago, Tokio, Berlijn, London en Boston).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.