De honger van Max

sterren van morgen

Hans van der Beek

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789492037459, 112 blz., August 2016
Formaat: 20.8 (h) x 13.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 236 gram.

Uitgever: Uitgeverij Brandt

beschrijving

Op een gure januaridag komen vier Nederlandse jongeren aan op Mortimer Mansion, een kostschool voor bijzonder onderwijs in Cornwall. In dit typisch Britse kasteel met zijn wonderlijke esoterische staf en zijn ruige omgeving belanden ze in de brugklas. Ze beleven van alles wat je kunt verwachten van pubers die bij hun ouders weg zijn... en nog veel meer. Op deze unieke school wordt de ochtend gegroet, voor het eten gedankt en het leven gevierd - zij het lang niet altijd helemaal op de manier die ouders en docenten voor ogen stond!

Ieder van de vier hoofdpersonen beleeft zijn eigen avontuur, en worstelt met zijn eigen probleem. Maar tegelijk zijn de vier boeken onderling sterk verstrengeld. Ze zijn los van elkaar te lezen, maar vormen samen op unieke wijze een kwaliteitssoap.

Een unieke samenwerking van Nicolien Mizee, Judith Eiselin, Jet Steinz en Hans van der Beek vormt dit verrassende jeugdboekenproject. Lees hier over de andere delen: De wereld van Wollebrandt, Het vuur van Louise en De honger van Max.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.