Single geluk

zo doe je dat!

Alexandra Heering

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Single geluk

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 9789492037336, 272 blz., April 2016
Formaat: 21.6 (h) x 13.6 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 395 gram.

Uitgever: Uitgeverij Brandt

beschrijving

Single zijn brengt unieke kansen met zich mee! Of het nu voor een maandje is, of voor jaren, van een periode van vrijheid kun je op een positieve manier gebruikmaken.
Steeds meer mensen zijn voor korte of langere tijd single, eenmalig of vaker. Veel misverstanden doen nog steeds de ronde: singles zouden eenzaam zijn, of niet compleet. Het tegenovergestelde is waar: een single episode draagt de potentie in zich om je leven een flinke boost te geven en je sterk te maken.
Aan de hand van haar eigen ervaringen, die van andere singles, en toelichtingen van deskundigen, schetst Heering een positief en realistisch beeld van het ongebonden leven in de 21ste eeuw. Dankzij dit boek, dat bol staat van verhalen en tips, kan iedereen volop genieten van sprankelende single periodes.

Alexandra Heering (1971) schrijft biografieën voor families: zie levensinterview.nl. Zij was regelmatig single en zag met de jaren de unieke kansen die periodes van vrijheid je bieden.

‘Een scherp en vrolijkstemmend handboek voor het single leven anno nu met ervaringen van singles en de visie van wetenschappers.’ - JAN

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.