101 dingen die je weten moet over Ajax

Menno Pot

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
101 dingen die je weten moet over Ajax

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492037305, geïllustreerd, 224 blz., November 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Brandt

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Ajax heeft zo'n rijke historie en is zo populair dat er kasten vol boeken over de club geschreven zijn. Maar wat zijn nu precies de dingen die iedere Ajacied echt zou moeten weten? Gewoon, omdat ze typisch Ajax zijn en de club maken tot wat die is?

Schrijver, journalist en Ajax-supporter Menno Pot maakte een geweldige selectie van feiten, weetjes en verhalen die het Ajax-gevoel typeren: over spelers, successen, records, hoogte- en dieptepunten, Amsterdam, het beroemde shirt, de stadions, de supporters en nog veel meer. Het resultaat is een boek dat gloeit van liefde voor de club.

Menno Pot (1975) is popjournalist voor de Volkskrant, maar ook voetbalschrijver. Zijn veelgelezen voetbalcolumn verschijnt elke vrijdag op NU.nl. Hij publiceert veel over Ajax, bijvoorbeeld in Ajax Life en 1900. Zijn roman Vak 127 (2005) geldt als een supportersklassieker en won de Publieksprijs voor Beste Sportboek. In 2012 verscheen Sporen van Ajax, een bundel verhalen over plekken op de kaart van Amsterdam waar Ajax geschiedenis schreef. In 2014 schreef hij de tv-documentaire Ajax: Ons dierbaar rood & wit.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

101 dingen die je weten moet over Ajax

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
Schrijver, journalist en Ajaxsupporter Menno Pot maakte een geweldige selectie van feiten, weetjes en verhalen die het Ajax-gevoel typeren: ...

Meer boekennieuws op Facebook.