Mindful omgaan met verlies

Mieke Ankersmid

 
 

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492011350, geïllustreerd, 96 blz., October 2015
Formaat: 21.9 (h) x 21.6 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 566 gram.

Uitgever: Witsand Uitgevers

illustrator: Nicole van Minnen

beschrijving

De laatste tien jaar is er een toenemende belangstelling voor mindfulness en de betekenis die de beoefening van mindfulness kan hebben voor de manier waarop we in ons leven staan.
In dit boek wordt beschreven wat mindfulness kan betekenen voor wie te maken heeft met verlies. Daarnaast biedt Mindful omgaan met verlies ook herkenning uit de praktijk. Zes mensen, die allen een ingrijpend verlies hebben meegemaakt, vertellen openhartig hun verhaal. Zij belichten daarin de betekenis van mindfulness voor hun rouwproces.
Het boek wordt gecompleteerd met een cd met oefeningen om zelf te doen.
Drs. Mieke Ankersmid is rouwtherapeut en mindfulnesstrainer. Zij werkt sinds 1995 op het gebied van 'omgaan met verlies en verdriet', door dood, scheiding,
adoptie, ontslag, in individuele sessies en in groepen. Zij doet dit als zelfstandige vanuit haar eigen Bureau voor Verandering & Verankering, als trainer, coach, therapeut met een breed palet aan werkvormen. Ze is de auteur van het veelgelezen boek Verlaat verdriet.
De illustraties zijn van Nicole van Minnen, tekendocent en counselor voor leerlingen die met verlies geconfronteerd worden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.