Wat ik je nooit kon vertellen

Lies Ameeuw

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492010155, 300 blz., January 2017
Formaat: 21.0 (h) x 13.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 412 gram.

Uitgever: Uitgeverij Rheia

beschrijving

De jonge Engel Raam heeft één grote wens: hij wil echte liefde ervaren. Om zijn verlangen te kunnen vervullen stuurt Brahma hem terug naar de aarde. Raam komt terecht in India waar hij reïncarneert als de zoon van een vader en moeder die uit verschillende kasten afkomstig zijn. Zij houden van elkaar maar op de liefde die zij voor elkaar voelen heerst een taboe. Wanneer Raam's moeder per ongeluk zwanger raakt, worden zij en Raam's vader door familie uit elkaar gehaald. Na zijn geboorte wordt Raam naar het weeshuis gebracht.

Het doel dat de jonge Engel zichzelf had gesteld, lijkt verder weg dan ooit. In plaats van echte liefde ervaart de jonge Raam de afwezigheid van zijn moeder en de afstandelijkheid van de nonnen die het weeshuis besturen. Het duurt tien jaar voordat Raam door een Vlaams echtpaar wordt geadopteerd. Maar zelfs in het warme adoptiegezin lukt het Raam niet om de liefde te ervaren. Toenaderingen van vrouwen houdt hij af. Pas als hij voor zaken naar India moet, komt alles in beweging.

'Tegenover eenzaamheid staat verbondenheid. Verbondenheid met het leven. Het is een verbondenheid vanuit het hart, dat met de kosmos mee vibreert. Een staat waarin het hart mag spreken.'

'Wat ik je nooit kon vertellen' is een zoektocht naar de essentie van het leven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.