Prezi Next

Astara Lukassen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Prezi Next

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491998386, geïllustreerd, June 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Serasta

trefwoorden: cursus prezi cursusboek leer prezi presenteren met prezi presenteren met prezi next prezi cursusboek prezi leren prezi next prezi next ...

beschrijving

PREZI NEXT is de nieuwe manier van presenteren. Prezi wordt ook wel de PowerPoint-killer genoemd. Prezi biedt je een dynamische manier van presenteren. Onderwerpen worden beter, duidelijker en mooier gepresenteerd.
Prezi Next is een applicatie gemaakt in Adobe Flash Professional waarmee je online presentaties kunt maken. Een Prezi-presentatie bestaat in feite uit één 'groot vel papier' (canvas) waarop je de presentatie maakt. Daarbinnen kun je in- en uitzoomen, schuiven, en draaien.
Daarmee ontstaat een flexibel en krachtig systeem, dat je in staat stelt dynamische, verrassende en boeiende presentaties te maken.
Je kunt ook hyperlinks, afbeeldingen en video's toevoegen. Je kunt een prezi presentatie online gebruiken, maar je kunt je presentatie ook downloaden en offline gebruiken.
Prezi is een veelzijdige applicatie, dat inmiddels tot de standaard uitrusting van iedere communicatie professional behoort. Maar Prezi kun je ook gebruiken voor andere doeleinden dan presentaties. Je kunt een prezi invoegen in een website en op die manier informatie geven over je bedrijf, diensten of producten. Je kunt een prezi gebruiken voor je cv, ondernemingsplan, portfolio, lesmateriaal, demonstraties, enzovoort.

Leer presenteren met Prezi Next:
Gelukkig is Prezi Next eenvoudig te leren. Met dit cursusboek Prezi Next leer je in korte tijd alle mogelijkheden van Prezi Next te gebruiken. Je bespaart niet alleen vele uren zelfstudie, maar leert bovendien hoe je een aansprekende presentatie maakt, die optimaal je presentatiedoel ondersteunt én de aandacht van de toehoorders van begin tot eind vasthoudt!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.