Niderlandzki dla Polaków; Nederlands voor Polen niveau A0 - A2

Vera Lukassen

paperback/ gebrocheerd: € 47.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789491998188, geïllustreerd, 144 blz., October 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 572 gram.

Uitgever: Serasta

vertaald door: Bartek Pelka

trefwoorden: cursus;cursusboek nederlands voor polen;do samodzielnej nauki holenderski;do samodzielnej nauki niderlandzki;holenderski kurs integracyjny;holenderski nauczyć;holenderski podręcznik;integracja;kurs integracyjny;mow co chcesz po holendersku;nauka holenderski;nederlands;nederlands voor polen;nederlands voor poolstaligen;niderlandzki dla polaków;podręcznik holenderski;podręcznik niderlandzki dla polaków;polen;pools;poolstaligen;skóra holenderski;taal

beschrijving

Deze nieuwe editie van Nederlands voor Poolstaligen is een compleet lespakket, de gebruikte methode is duidelijk, zeer efficiënt en is alles wat een anderstalige nodig heeft om Nederlands te leren. Het pakket bestaat uit een tekst/werkboek en oefenbestanden op de site van Serasta die het programma compleet maken.
De lesboeken zijn in de meest gangbare talen verkrijgbaar.
- Poolse Editie - Nederlands voor Polen -

Het boek bestaat uit 10 hoofdstukken met praktische en actuele oefeningen over Nederlandse situaties. Het boek bevat een beknopt grammaticaal overzicht, geen moeilijke termen en veel voorbeeldzinnen en oefeningen. Verder bevat elk hoofdstuk een Extra onderdeel dat de alledaagse dingen die Nederland kenmerken behandelt. Het boek is uitermate geschikt bij cursussen voor inburgering, zelfstudie en cursussen in groepsverband.
Leidt op tot niveau A2 van het Europees referentiekader.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: