Werkboek competentie aanleren

omdat niemand te jong of te oud is om iets te leren.

Daniël Doorn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Werkboek competentie aanleren

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491996030, geïllustreerd, 100 blz., March 2017
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 407 gram.

Uitgever: Spinam Media

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De tijd van onbezorgd een carrière nastreven is al lang voorbij. Vijftien jaar of langer voor dezelfde werkgever werken, is voor velen een verhaal uit het verleden. De tegenwoordige tijd vraagt wat anders van u als beginnend of gevorderd professional. U staat voor de uitdaging om gedurende uw hele werkzame leven op eigen initiatief uw vaardigheden en competenties te blijven ontwikkelen. Niet louter om uw ambitie te verwezenlijken, maar ook steeds meer om interessant te blijven voor werkgevers of opdrachtgevers. Met dit werkboek kunt u daarin de juiste stappen zetten.

U wordt tegenwoordig voornamelijk beoordeeld op reeds bestaande capaciteiten. Vaak zijn bedrijven hiermee niet tevreden en wordt u hierop afgewezen. Hieruit blijkt dat zelfredzaamheid tegenwoordig erg belangrijk is. Daarom heeft Spinam dit werkboek ontwikkeld. Met dit werkboek leert u door middel van doelstellingen op een efficiënte manier uw kennis en kunde uit te breiden. Met dit werkboek bepaalt u welke stappen u in de toekomst gaat zetten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Werkboek competentie aanleren

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
De tijd van onbezorgd een carrière nastreven is al lang voorbij. Vijftien jaar of langer voor dezelfde werkgever werken, is voor velen ...

Meer boekennieuws op Facebook.