De 7 Tips voor uw covered call optiestrategie

extra inkomen op aandelen, elke maand

Herbert Robijn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De 7 Tips voor uw covered call optiestrategie

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491944000, geïllustreerd, 75 blz., August 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: FINODEX B.V.

serienaam/reeks: Opties 2.0

redactie: Mariette Robijn

beschrijving

Herbert Robijn geeft u in dit boek zijn 7 beste tips voor extra inkomen op aandelen met Covered Calls. Een relatief eenvoudige optiestrategie, geschikt voor alle beleggers. U leert hoe u zelf een Covered Call samenstelt, doorrekent en toepast.

- Basis van de Covered Call Optiestrategie
- Grieken, volatility en statistiek
- De 7 tips voor extra inkomen op aandelen

Herbert Robijn (1965) startte in de jaren '80 met zijn bedrijf IRIS. IRIS leverde bijna 20 jaar softwaretools aan de professionele optiehandel. Daarna volgde een periode van ruim 4 jaar bij GL Trade (nu Sungard), waar Herbert wereldwijd actief was met trading en risk management oplossingen voor de professionele beurshandel. In 2009 richtte Herbert FINODEX op. FINODEX heeft een uniek aanbod van online beleggingstools voor opties, aandelen en hefboomproducten. Met de geavanceerde tools maken particuliere en professionele beleggers zelf systematische en exacte analyses en selecties.

"Herbert Robijn is er van overtuigd: systematisch, zorgvuldig rekenwerk is de basis van elke succesvolle optiestrategie. Dat rekenwerk is gemakkelijker dan de meeste beleggers denken. De heldere en logische Opties 2.0 methode van Herbert Robijn laat zien dat elke belegger met slim rekenwerk structureel extra inkomen kan genereren met opties."

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.