Het verhaal van Jezus

Toni Matas; Birgit Akesson

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 6.90

ISBN: 9789491935220, geïllustreerd, 144 blz., July 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: CLC Publicaties

vertaald door: Henk de Jonge; Irene de Wilde

beschrijving

Ben je benieuwd naar wat Jezus zei en deed? Of wil je graag ontdekken wie Hij was en waarom Hij naar de aarde kwam? Dan moet je dit stripverhaal over het leven van Jezus zeker lezen!

In dit boek ga je ontdekken wat voor plannen God voor alle mensen heeft. En je gaat ontdekken dat God ontzettend veel van zijn kinderen houdt!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Toni Matas, auteur en redacteur van kinderboeken, werd geboren in Barcelona en is de vader van 3 kinderen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het schrijven en maken van boeken, strips, films en videogames voor kinderen.
Hij werkt bij Barcelona Multimedia, een multimedia-uitgeverij voor kinderen die cd-roms, dvd's, internetgames en applicaties voor mobiele apparaten publiceert.
De laatste jaren schreef hij de boeken van de Children's Bible-collectie, geïllustreerd door Picanyol
inhoudsopgaveGod schiep de hemel en de aarde
De zonde kwam tussen God en de mens
Noach
God vergat de mens niet
Het verhaal van Jezus’ leven
Jezus vertelde veel gelijkenissen
Jezus geeft zijn leven als het ultieme offer
Jij kunt Jezus ook leren kennen
Lieve Jezus
Jezus heeft een fantastisch plan voor jou!
Extra informatie
toelichtingHet verhaal van Jezus vertelt het hele verhaal van Jezus, waarom Hij kwam, wat Hij deed, wat Hij zei en hoe Hij leefde te midden van de mensen. In eenvoudige taal wordt uitgelegd dat Hij moest komen en dat Hij Zijn leven gaf om onze zonden te vergeven en mensen vrij te maken.

Het is een stripboek dat het verhaal van verlossing vertelt dat begint bij de schepping. Het bevat ook enkele profetieën waarin de komst van Jezus wordt aangekondigd. Ook komen er twaalf gelijkenissen van Jezus met uitleg aan bod.

Achterin zijn een aantal pagina's opgenomen waarin wordt uitgelegd hoe je Jezus in je hart kan ontvangen en waar je meer informatie kunt ontvangen.

Het verhaal van Jezus is bedoeld om uit te delen aan kinderen die nog nooit over Jezus hebben gehoord. Ook mensen die moeite hebben met lezen of een verstandelijke beperking hebben, kunnen veel hebben aan dit stripboek. Het is ook een hulpmiddel voor groepen die het nieuwe testament nog niet in hun eigen taal hebben, bijvoorbeeld in AZC's.

Het verschijnt in deze talen: Arabisch, Duits, Engels, Farsi, Frans, Hindi, Italiaans, Khmer, Koerdisch, Lets, Mongools, Pools, Portugees, Rohingya, Roemeens, Servisch, Spaans, Sloveens, Urdu, Telegu, Turks, Twi
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.