Vermetel Leven met lef

Memoires & managementlessen

Adjiedj Bakas

 
 

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491932533, geïllustreerd, 200 blz., November 2019
Formaat: 22.0 (h) x 17.7 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 758 gram.

Uitgever: Dexter

beschrijving

Adjiedj Bakas (1963) is de gelauwerde ‘Visionair des Vaderlands’ (Telegraaf), ‘Trendwatcher des Vaderlands’ (NRC), ‘Vooruitblikkoning’ (Volkskrant) en ‘Paradijsvogel die vaak gelijk heeft’ (GeenStijl). Met 1 miljoen verkochte boeken en een voortgaande stroom van 100.000 verkochte boeken op jaarbasis, tienduizenden volgers op sociale media en drukbezochte en veelgeprezen inspiratielezingen voor 200.000 mensen per jaar, is hij een invloedrijk man. Hij is al jaren een van de 100 belangrijkste mediapersoonlijkheden (Nederlands Media Netwerk), een van de 25 meest creatieve Nederlanders (Sprout) en een van de 50 meest invloedrijke Nederlanders rond de 50 (Management Team).

Wie is Adjiedj Bakas? Hoe kon deze zoon uit een eenvoudig onderwijzersgezin vanuit het Surinaamse rijstdistrict Nickerie opstomen naar zo’n toppositie? Wat drijft hem? Wie zijn zijn steunpilaren en vertrouwelingen? Waar komen zijn passie en drive vandaan? Wat is zijn toekomstvisie? Hoe ging hij met tegenslagen en groot verdriet in zijn leven om? Hoe vond hij zichzelf weer uit na getroffen te zijn door twee hersenbloedingen? Hoe combineert hij zijn carrière met zijn intense liefdesleven? Waar komt zijn leergierigheid vandaan? Hoe creëerde hij een portable identiteit die probleemloos divers is, en wars van de door hem zo verfoeide identiteitspolitiek? Hoe denkt en werkt deze erudiete, bereisde, mysterieuze en diep spirituele vrijdenker? Wat kunnen managers leren van zijn levenswijsheid, dwarsdenken en omdenken?

“Adjiedj Bakas is certainly the most glamorous person who ever graced the stage in Africa.” (Oluseye Awojobi, ceo Chartered Institute of Bankers of Nigeria, CIBN)
“This guy rocks on stage!” (Yuri van der Geest, Singularity University)
“Adjiedj is voor mij een geweldige inspirator.” (Mickey Huibregtsen, auteur van het boek ‘Management Made Simple’ en voormalig managing partner van Mc Kinsey Europa)
“Ik citeer deze visionaire man met graagte en instemming.” (Jan Peter Balkenende)
“Hij heeft zo vaak gelijk.’’ (Frits Bolkestein)
“Adjiedj is de vrolijke buitenboordmotor van ondernemend Nederland.” (Hans de Boer, VNO-NCW)
“Onze toekomstidealen vormen een perfecte synthese.” (Futuroloog Prof dr Wim de Ridder)
“Met zijn toekomstvisie komt ondernemend Nederland heel ver.” (Hans Biesheuvel, ONL)
“Ik waardeer zijn mededogen met de verliezers van de vooruitgang.” (Jan Marijnissen)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.