Hoofdstukken Aanbestedingsrecht

Huib van Romburgh

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hoofdstukken Aanbestedingsrecht

paperback/ gebrocheerd: € 49.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491930904, May 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Berghauser Pont Publishing

beschrijving

Hoofdstukken Aanbestedingsrecht (tweede druk) is een zeer toegankelijke, stapsgewijze inleiding tot het aanbestedingsrecht na de implementatie van de aanbestedingsrichtlijnen in 2016. Het biedt een introductie tot het aanbestedingsrecht, een praktisch handvat om de hoofdlijnen van de wet in de vingers te krijgen met vele voorbeelden en jurisprudentie, in een toegankelijke schrijfstijl.

De Aanbestedingswet 2012 is met de noodzakelijke implementatie van drie nieuwe aanbestedingsrichtlijnen op een aantal belangrijke punten per 1 juli 2016 ingrijpend gewijzigd. Dat maakte een volledig herziene uitgave van Hoofdstukken Aanbestedingsrecht noodzakelijk. Deze tweede druk is bijgewerkt tot april 2017.

Ook deze druk ontsluit op een toegankelijke wijze het aanbestedingsrecht ten behoeve van het onderwijs voor studenten en andere geïnteresseerden in het aanbestedingsrecht. Deze 'inleiding tot het aanbestedingsrecht' beoogt uitdrukkelijk niet uitputtend te zijn. Het boek wil de lezer laten zien dat het bij het aanbestedingsrecht in belangrijke mate gaat om het 'interstatelijk handelsverkeer' en om dat te bevorderen er procedureregels zijn opgesteld. Daarin staan de Europeesrechtelijke speerpunten als het beginsel van non-discriminatie, het gelijkheidsbeginsel, transparantie en proportionaliteit centraal. Dit boek beoogt de aanbestedingsrechtelijke 'samenhang der dingen' te schetsen.

Voor een ieder die geïnteresseerd is in het aanbestedingsrecht recht: een aanrader.

Auteur: prof. mr. dr. H.D. van Romburgh

ISBN: 9789491930904

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.